Wie ben ik?

Mijn naam is Anne-Marie van Kasteren. Ik ben oefentherapeut Cesar. Ik heb mijn eigen praktijk voor oefentherapie Cesar sinds 1991. Van jongs af aan ben ik al bezig met en gefascineerd door houding en beweging. Als kind was ik veel te vinden in de dansschool en na mijn middelbare school ben ik gestart met de Opleiding voor Oefentherapie Cesar.

Wat mij beweegt en uitdaagt is het zoeken naar onderliggende oorzaken van uw klachten. En voor uw behandeling betekent dit dat ik verder ga dan symptoombestrijding.

In de loop van de jaren, mede doordat ik in de praktijk zag hoeveel invloed stress op je lijf kan hebben , is mijn belangstelling en specialisatie voor ademhalings- en spanningsklachten ontstaan. Daarna heb ik in 2016 de opleiding tot slaapoefentherapeut voor volwassenen en kinderen gevolgd. Een logische aanvulling op mijn vak, omdat ik bij pijn en spanningsklachten vaak slaapproblemen tegenkwam.

Ik ben lid van de Vereniging voor oefentherapeuten Cesar (VvOCM) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook ben ik aangesloten bij het landelijk netwerk voor Slaapoefentherapeuten.