Patiëntenervaringen

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 11 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Rated 5 out of 5
april 25, 2021

Anne-Marie heeft ons deskundig begeleid bij de slaapproblemen van onze peuter. Al sinds zeer jonge baby slaapt ons zoontje weinig, slecht en onrustig. Hoewel wij ervan overtuigd waren de juiste methodes geprobeerd te hebben, leek niets te helpen. De hele wereld denkt het beter te weten, wat je als ouder het gevoel kan geven dat je faalt.
Ik was bij aanvang sceptisch, omdat ik bang was voor vooroordelen over ons en ons kind. Niets bleek minder waar. Anne-Marie nam ons probleem meteen serieus en erkende onze ‘slechte slaper’. Door op secure wijze inzicht te krijgen in patronen en bloot te leggen waar het probleem nu echt lag, heeft ze ons handvaten gegeven om ons zoontje beter te begeleiden. Co-sleeping bleek voor hem de oplossing en in goed overleg zijn we voor 100% voor die concessie gegaan… en hij slaapt!
We zijn ontzettend dankbaar dat we een stukje van onze nachtrust terug hebben gevonden. Mocht hij met zijn 18e nog steeds bij ons willen slapen, dan kloppen we weer bij Anne-Marie aan 😉

Rated 5 out of 5
februari 14, 2021

Dat ze heel fijn sprak, me begreep en ze de eerste was waar ik wat persoonlijkere dingen aan kwijt durfde.

Rated 5 out of 5
februari 14, 2021

Het begrip tov mijn kind en het vertrouwen dat ze gaf. Haar manier van benaderen was echt super goed!

Rated 5 out of 5
februari 14, 2021

Therapeut heeft mij inzicht, acceptatie & hoop gegeven. Want eindelijk is er merkbare & meetbare vooruitgang. Goede, adequate begeleiding met theoretische onderbouwing.

Rated 5 out of 5
september 10, 2019

Mijn zoon van 5, slaapt na jaren eindelijk goed in en de hele nacht door. Fantastisch!!! Wij hadden niet durven dromen dat na jaren alles uitgeprobeerd te hebben, dit de uitkomst zou zijn. Bedankt voor het vertrouwen dat je gaf aan ons kind en aan ons als ouders, dat alles echt goed komt.

Rated 5 out of 5
april 2, 2019

Anne-Marie heeft mij heel goed geholpen in verband met stressklachten. Ze heeft me geleerd om stress signalen te herkennen, handvaten gegeven hoe je met stress om kan gaan en oefeningen uitgelegd om meer rust in je hoofd te krijgen. Resultaat is een betere balans tussen rust en spanning in mijn dagelijkse leven. Ze is zeer deskundig maar bovenal een heel fijn mens!

Rated 5 out of 5
februari 14, 2019

goede therapie. geen slaap medicatie meer nodig.zeer professionele, adequate begeleiding.

Rated 5 out of 5
februari 3, 2019

Anne-Marie gaf me heel snel en vakkundig inzicht in ‘slapen’. Mijn ongerustheid verdween en daarmee de spanning die ik rondom slapen had opgebouwd. De instrumenten die ze aanreikte zijn en blijven nuttig.

Rated 5 out of 5
januari 9, 2019

De rust, het vertrouwen, het begrip,meedenken met je …. en natuurlijk de oefeningen en tips die hielpen! Top!

Rated 5 out of 5
januari 9, 2019

Zeer deskundig, ongelooflijk veel baat bij de therapie

Rated 4 out of 5
januari 9, 2019

Ik ben heel tevreden.Ik had het niet verwacht maar mijn slaapprobleem was eigenlijk heel snel opgelost en ik slaap na lange tijd gewoon weer normaal.